Hospoda: Obecná diskuze - CHAT

Hospoda.jpg

Dejte si tu jedno s námi. Pokec...

Obrázek uživatele libodi

Možná výsměch ale bohužel

Možná výsměch ale bohužel tvrdá realita,takovích lidí je čím dál víc

Obrázek uživatele Zabiak

Nejhorší je, že tohle nikdo

Nejhorší je, že tohle nikdo neřeší, nikdo s tím nic nedělá.
Tady se zavírají lidé co nalepí někde samolepku nebo poslouchají špatnou muziku, ale na tohle kašlou.

Jinak taky mám podezření, že je to snad vtip. I když to, že tam není adresa ani tel může být kůli tomu, aby neměli problémy..

Octavia Combi 1,9TDi.

Obrázek uživatele libodi

souhlasím s tebou....ale v

souhlasím s tebou....ale v naší zemi je možné snad cokoli a hlavně beztrestně.....pokud vtip docela ubohý,pokud není a lidi na to skočí je mi jich líto

Obrázek uživatele Zabiak

Rozum začíná vítězit:

Octavia Combi 1,9TDi.

Obrázek uživatele Kamca

SRAZ OC 2010 Termín srazu:

SRAZ OC 2010

Termín srazu: 3.9. - 5.9.2010 (hlavní program = sobota 4.9.2010)
AutoCampingu Rozkoš u České Skalice

http://www.octaviaclub.cz/oc/images/sraz2010/Pozvanka_Sraz_2010-V2.jpg

Škodovkáři kdopak se chystá sem na sraz ??

Obrázek uživatele Hawker

Já bohužel nemůžu.Jsem v

Já bohužel nemůžu.Jsem v sobotu a v neděli na zkouškách s hafanama.:o(

Šerif Hawker O2 4x4 :o)

Obrázek uživatele Zabiak

Já možná dorazím.

Já možná dorazím.

Octavia Combi 1,9TDi.

Obrázek uživatele Petr

Tak v tomhle jsem

Obrázek uživatele libor.kratas

Tak dneska se stalo

Tak dneska se stalo kamaradovi to že ho zastavily policajti kamarad (ma O 2 RS cerna metla) obyčejna kontrola pri a jak to pokračovalo ? pánu policajovi se mu zdály nějak moc tmave přední okna,(ma tonovane v předu tak jak ja a za dne jde vydet do auta jako by tam byly folie 5%zatmavení) policajt rika ,,pane řidiči vyte že nemate zákonem schvalene předi okna? kamarád: mam tam atest takže asi je schvalene,policajt: ne ne tak to mame za 3000,- nebo 2500,-kč jak chcete? kamarád: nic platit nebudu, policajt tak pane řidiči za 3000,- nebo 2500,-? kamarad: nic platit nebudu až mi dokažete že to nema propustnost dle zakona,prosim až mi to tady dokažete jsem ochoten zaplatit pokutu, policajt: dobře pane řidiči zajdu si do auta pro měrky (asi si myslel že ho zastraši aby mu kamarad řekl dobře nemusite chodit zaplatim pokutu ale ?)a kamarad: řika dobře pane policajt počkam až mi změřite měrkama propustnost světla na folii předních oken, policajt šel pri od služebnýho auta ze skloněnou hlavou a kamarad vysmaty :-D a policajt řika: pane řidici měrky nemam pro tentokrat jedte a ty foliie na předních oken si sundejte kamarad z usmevem: dekuji pane policajt naschle....

Obrázek uživatele Josef

Parchant !!! Presne kvuli

Parchant !!! Presne kvuli takovych b.z.r.n.u jsou nenavideni vsichni policajti. Ja byt tym tvym kamaradem tak bych si jeste rekl o jeho sluzebni cislo a rekl bych mu, uvidime kdo se bude smat naposledy.

Obrázek uživatele Petriiiik

To máš pravdu!!! Jenže já

To máš pravdu!!!
Jenže já jsem takový měkkouš, že vyměknu a nic si nedovolím!
Ikdyž kdoví jak bych se zachoval, kdybych věděl, že jsem v právu! S policajtama jsem větší konflikt neměl (což jsem rád) a zadruhé mám z nich respekt!

Petriiiikova 1,9 TDi Tongue out

Obrázek uživatele Josef

Ano ja mam take z nich

Ano ja mam take z nich respekt, ale tak jak se mi jednou stalo, ze si to ficim v jednu rano do prace autem z autopujcovny bo moje bylo v servise a zastavila me hlidka ze jsem prej jel stovkou v sedesatce, kdyz mi to nebyly schopni prokazat, tak mi oznamily ze to auto co mam tak je kradene, tak jsem jim ukazal smlouvu z pujcovny a zmlkl, nakonec mi dal fuknout a ze prej jsem pil ..... rikam co ??? sorry panove ale ja jsem ridic z povolani a abstynent tak si pisu vase sluzebni cislo a uvidime kdo koho potrapi vic, Zkoncilo to tak ze z dopravaka je mestak. Mam z panu policajtu respek a smekam kolikrat klobouk za jejich odvedenou praci, ale buzerovat se nenecham, on clovek nema jen povinosti, ale i prava.

Obrázek uživatele Petriiiik

Souhlasím s Tebou!!!!

Souhlasím s Tebou!!!!

Petriiiikova 1,9 TDi Tongue out

Obrázek uživatele vaslojar

Tak konečně už mám opravenou

Tak konečně už mám opravenou klimatizaci. Ale ventilátory stejně spínají až na druhý stupeň, ale říkali že to nevadí.

Obrázek uživatele Hawker

http://www.aukro.cz/item11357

Šerif Hawker O2 4x4 :o)

Obrázek uživatele Petr

Tak si dneska jedu a najednou

Tak si dneska jedu a najednou zahlédnu bílou Fabii s pruhem a nápisem na dveřích.Zpozorním a vidím,že ten pruh je modrej a nápis je NOKIA.Hodně se mi ulevilo. :-D

Obrázek uživatele Tommy

Myslím, že pod čelním oknem u

Myslím, že pod čelním oknem u spolujezdce je plast, pod kterým je pylový filtr. Takže to není vzduchový, ale pylový filtr. Vzduchový je někde v motoru na straně u řidiče. Aspoň já to tak u 1.8T mám, nevím jak je to u 1.6. Kdyžtak pošli foto motoru a zkusím poradit.

Octavia kombi 1.8 Turbo-lpg r.v. 2004

Obrázek uživatele Radovan

BORCI POTREBUJI PORADIT....

BORCI POTREBUJI PORADIT.... Co udělat pro výměnu vzduchového filtru? nějak se k němu nemůžu dostat a nechci to ulomit.. je to plast který je spojený s předním oknem a nějak to nemá ani šrouby nebo úchyty nevi někdo?

Obrázek uživatele Vosa

každej se bojí zabrat,ale ono

každej se bojí zabrat,ale ono to jinak nejde,stačí ho jen odklopit,nemusíš ho sundavat celej a dostaneš se k tomu taky,ale bavíme se o pilovým filtru,vzduchovej je bud v tom plastovým deklu v motoru nebo pod ním(každej motor má vzducháč trochu jinde) a třeba pilák má dvojková octa tak, že musíš ke spolujezdci a pod kaslíkem je zobaček a když ho odkopíš tak na tebe vyjede pilák =D ae to má až dvojková

TDI

Obrázek uživatele Milan.nek

Musíš s tím pořáád vyklat a

Musíš s tím pořáád vyklat a tahat k sobe, ale opatrně, ono se ti to podaří vyndat :)) Nechtěl jsem to tenkrát dělat sám, tak jsem to svěřil jednomu chlapovi, kterej mi to zlomil. Teďka jsem si dělal už sám stěrače, tak ten druhej plast už jsem sundaval několikrát. :) Je to ale o nervy :))

Obrázek uživatele markouk

chces vymenit pelovy alebo

chces vymenit pelovy alebo vzduchovy filter tu je navodna vymenu prachoveho(pelovy)filtra http://skodaoctavia.cz/clanek/vymena-prachoveho-filtru

anglicak 1,8t 4x4 :-)

Obrázek uživatele Anonym

ano děkuji všem..... zkusím

ano děkuji všem..... zkusím to...

Obrázek uživatele libodi

vím že to sem zase až tak

vím že to sem zase až tak nepatří ale myslím že shlédnutí videa šokuje http://www.stream.cz/video/492345-tezka-nehoda-na-dalnici

Obrázek uživatele simir

Už jsem to dostal taky

Už jsem to dostal taky emailem a je to pěkný mazec!A ještě k tomu,nikdo ani nezastavil,někteří lidi jsou vážně neohleduplní,raději pojedou dále než aby pomohli!

Obrázek uživatele libodi

jak píšeš nezastavil nikdo

jak píšeš nezastavil nikdo

Obrázek uživatele simir

pozbíral bych jim papíry!!

pozbíral bych jim papíry!!

Obrázek uživatele libodi

smutný na to m je že ani

smutný na to m je že ani mnohdy papíry nemají.......Mluvím za sebe mě by nedalo jen projet a nic neudělat

Obrázek uživatele Papy1

Nevite kolik stoji vymenit

Nevite kolik stoji vymenit napln klimatizace + nakej ten filtr ? i s praci nenechal si to delat nekdo ?

Obrázek uživatele simir

asi záleží kde,Já si to budu

asi záleží kde,Já si to budu taky nechávat dělat u známého náplň+desinfikace do 1000kč a někde to vychází i vice až do 1300kč

Obrázek uživatele Papy1

j uz vim :-) jeden blazen v

j uz vim :-) jeden blazen v servisu mi tvrdil ze se musi sundat naraznik :D :D a rikal ze to vyde na 3500 to by byl dobrej podel ne :?

Obrázek uživatele markouk

to by bol lebo pripjit sa na

to by bol lebo pripjit sa na okruch klimi je jednoduche pod kapotou 2 hadicky a naraznik dole mozno keby bolo vazny problem

anglicak 1,8t 4x4 :-)

Obrázek uživatele Papy1

j uz vim :-) jeden blazen v

j uz vim :-) jeden blazen v servisu mi tvrdil ze se musi sundat naraznik :D :D a rikal ze to vyde na 3500 to by byl dobrej podel ne :?

Obrázek uživatele Zabiak

Jsem zpět zase bude více času

Jsem zpět zase bude více času na web. Takže se těšte na nové návody.
Materiálů mám opravdu hodně!

Octavia Combi 1,9TDi.

Obrázek uživatele Petr

Tohle jsem potkal v

Tohle jsem potkal v Čakovicích.I s tím kulometem.
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/jeep/ostatni/7134864

Obrázek uživatele Zabiak

To je palba ty jo.

To je palba ty jo.

Octavia Combi 1,9TDi.

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na „Uložit změny“.

Čtěte také:

Přihlášení