Hospoda: Obecná diskuze - CHAT

Hospoda.jpg

Dejte si tu jedno s námi. Pokec...

Obrázek uživatele Petr G.

Tak jsem si udělal z Octavie,

Tak jsem si udělal z Octavie, Octavii Tour Trumf :-) viz. v mém profilu.

Obrázek uživatele Mates

DŮLEŽITÉ!!klucí prosím o radu

DŮLEŽITÉ!!klucí prosím o radu v technické dotazy a poradna. díky je to pro mě důležité!

Věrný Člen ŠkodaOctavia.cz...Škoda Octavia Combi 1.9TDI. Soft by Chipforum.cz

Obrázek uživatele vanous

Zdar kluci, mám takovej

Zdar kluci, mám takovej dotaz. Pasujou RS pedály z jedničkové Octavky do Golfa III. Díky za odpovědi.

Obrázek uživatele Zabiak

Trošku jsem tu Vám tu

Trošku jsem tu Vám tu vymaloval.
(změněna hlavička)

Octavia Combi 1,9TDi.

Obrázek uživatele Tommy

Kdo by jste chtěl tak se

Kdo by jste chtěl tak se přijďte podívat na RALLYSHOW v Hradci Králové 20.6. 2010. Je to na všesportovnim stadionu. Více info naleznete zde: http://www.rallyshow.cz/. Je tam skvělá zábava. Tak neváhejte a přijďte.:)

Octavia kombi 1.8 Turbo-lpg r.v. 2004

Obrázek uživatele Mates

tak od tohodle klučiny jsem

tak od tohodle klučiny jsem kupoval ten tuning narazník co mám na autě taky blázen do tuningu akorát prý je puntičkář tak ho to stojí nehorázný peníze.a jak koukam došly nebo už na to nemá nervy a chce koupit hotový a jen tak lechce potunit hotové.ale jinak prodával docela levně veci prahy atd třeba to ještě má kdyby někdo chtěl na něj kontakt mám ho a pošlu ho emailem.

Obrázek uživatele Zabiak

Znáte tohle? Můžete vyhrát

Znáte tohle? Můžete vyhrát jízdu s Valuškem.
Akorát se ta hra blbě hraje. Musíte mí webku a vytisknout si papír a držet ho před kamerou a otáčet s ním jako s volantem a auto se otáčí podle něj
http://rsjizda.cz/

Octavia Combi 1,9TDi.

Obrázek uživatele Mates

AUDI TT-mít ty prachy tak do

AUDI TT-mít ty prachy tak do ní jdu je to super cena za takové vozidlo
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/audi/tt-coupe/8047741
skoro jako RS akorát jiný kabát
a toto taky není k zahození sice to nejsou oktavie ale taky dobrý auta za dobré ceny
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/audi/a3/8085824

Obrázek uživatele Zabiak

To jo no. Jako už je to starý

To jo no. Jako už je to starý krumpl. Ale i tak má pořád furt co říci. A pořád se člověk za ním otočí. A furt vypadá hodně dobře.

Octavia Combi 1,9TDi.

Obrázek uživatele Mates

přesně tak jak řikáš furt se

přesně tak jak řikáš furt se někdo za ním otočí a budou si rikat hmm pěkný a když se o to budeš starat tak to bude lapač bab jak hovad.... . ne??? a tady je ještě levnější
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/audi/tt-coupe/8108342
a ta "nová"A3 je taky dobrá za ty peníze mít TDi a ještě v solidním roce 2004 myslim.

Obrázek uživatele Zabiak

Tohle je síla. Milé děti ty

Tohle je síla. Milé děti ty lidé byli cikáni: http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/202409-na-vychodnim-slovensku-ro...

Octavia Combi 1,9TDi.

Obrázek uživatele Petr

Včera jsem odvezl na eko

Včera jsem odvezl na eko likvidaci Filcku.Vzal jsem z ní písty z kufru,napadlo mě,jestli by nešly použít na haubnu motoru.Má někdo s tímhle zkušenost?

Obrázek uživatele martin

Čau všem , přidal jsem pár

Čau všem , přidal jsem pár fotek tak jukněte . Konečně se udělalo krásně a já umyl auto .

Obrázek uživatele Petr

Tak tohle mě rozsekalo

Tak tohle mě rozsekalo naprosto na sračky :-)))))
http://www.novinky.cz/koktejl/202354-policie-zadrzela-na-mol-opileho-rid...

Obrázek uživatele markouk

ta okta je dobre "lego"

ta okta je dobre "lego"

anglicak 1,8t 4x4 :-)

Obrázek uživatele Zabiak

To je nějaký vtip. Někdo

To je nějaký vtip. Někdo chtěl někoho nasrat asi. :D
Myslím tu Octu.

Octavia Combi 1,9TDi.

Obrázek uživatele Vosa

dobrej magor

dobrej magor

TDI

Můj soukromý tip je,že se

Můj soukromý tip je,že se jedná o testovací vůz Octávie 3 generace,neboť na nástupce Octavie Tour má auto přílíš velký rozvor. Jestli toto je budoucí Octávie,pak se máme nač těšit.

Obrázek uživatele Josef

Jestli to nebude nahodou ten

Jestli to nebude nahodou ten superb sportback nebo co to maji v planu????

Jo i to je možné. Nechme se

Jo i to je možné. Nechme se překvapit. Zdálky to připominalo Audi A8 :D.

Jede někdo vodsaď v sobotu do

Jede někdo vodsaď v sobotu do Brna? Na Autosalon Brno 2010 ?

Obrázek uživatele libor.kratas

no ja taky prece a mam plne

no ja taky prece a mam plne auto :D

Obrázek uživatele martased

ja jo

ja jo

Obrázek uživatele Zabiak

Zajímavý

Octavia Combi 1,9TDi.

Obrázek uživatele McOndrus

Zase Ruda a výbornej Ruda

McLaren

Obrázek uživatele Mirek KV

zdravím Nevíte náhodou jestli

zdravím
Nevíte náhodou jestli škodovka nenabízí jako doplněk pro 1 octu combi na zadní dveře okení roletky ? Měl jsem je kdysi u 406 peugeotu a byly fajn. Zkoušel jsme ty obyč clonítka na přísavku ,ale pořád padaj a navíc nejde otevřít okno a na fólie zatim bohužel nemám .

Obrázek uživatele marcello350

Nom neviem ci ponuka ale asi

Nom neviem ci ponuka ale asi nie... ak sa mylim tak srry.. ale nebolo by lepsie tam dat folie? ved to je nakych 100-150eur... a tieroletky kolko mozu stat? podla mna budu drahsie

Obrázek uživatele Mirek KV

do Peugeotu mě stály 800 Kč a

do Peugeotu mě stály 800 Kč a to bylo originál u prodejce , folie zatím co jsem sehnal nejlevnější 3500 Kč

Obrázek uživatele Tommy

Mě ukazuje při 120km/h 3000

Mě ukazuje při 120km/h 3000 otáček takže při 130 na pětku ukazuje tak 3300 si myslím někdy to zkusím a napíšu. Jinak mám motor 1.8Turbo r.v. 2004-jedničková.

Octavia kombi 1.8 Turbo-lpg r.v. 2004

Obrázek uživatele Dan1

10. sraz SKODAHOME.cz

Obrázek uživatele Bidi

Nevíte někdo proč někteří

Nevíte někdo proč někteří řídiči BMV trpí mindrákem když je předjede na dálnici
octávie. V pátek jsem i sobotu při předjížděcím manevru tekového zamindrákovaného řidiče jsem zjistil že okamžitě podřazují a snaží se ještě ujet, ale to nevědí s čím mají tu čest. Má Ďáblice i bez podřazení zrychlí podstatně lépe. A co následuje potom? "Hrůza". I ve 180km je mám nalepené na prdeli dokud je z bezpečnostních důvodů nepustím před sebe. A pak jedou opět 140km.
Za ty 2 dny se mi to stalo 5x. Během cesty mě předjede desítky octávek a vůbec mi to nevadí prostě "spěchají vice". Hodně kilometrů bez nehod všem příznivcům naších krásných aut, a nejen octávek.

Když někam spěchám tak jedině

Když někam spěchám tak jedině bmw a značky jím podobné jsou schopny mě předjet. Ale s nikým nezávodím jedu si svý. Některé motory v octáviich 1 generace maji velký potencial ale nikdo by to do nich neřekl. Octavíím zdar .

Tak Tak.... ja nemam chip ani

Tak Tak.... ja nemam chip ani nic take... mam tam len 81kw kombi a pretekal som sa s Focusom ST pri rychlostiach okolo 200-210kmh a secko bolo v poriadku.. auto by dalo este kusok viac... ale to uz bol risk lebo tam bolo dost radarov

Obrázek uživatele Bidi

Ještě než zavedli body tak

Ještě než zavedli body tak jsem zkoušel co těch 150 koní dokáže. A když jsem stoho vymáčkl 220km tak jsem z úžasem před sebe pouštěl druho octávku, ta tam měla aspoň 240km. Vypadala fakt nádherně. Já osobně jezdím dost rychle, ale musí na silnici bejt volno, V opačnem případě dodržuji předpisy a snažím se ostatním udělat prostor.

Obrázek uživatele Petr

Taky už se mi to párkrát

Taky už se mi to párkrát stalo,ale ne takhle moc.Vetšinou na semaforech,pár jich i na 20V dojelo.Asi si myslí,že není nad BMW a když to někdo ,,nechápe" ,tak mu to musí ukázat.Jsou to prostě debilové.

Tady menší měření sil

Tady menší měření sil :)
http://www.youtube.com/watch?v=1syhf14tCE4

Velmi pekne... taky mensi

Velmi pekne... taky mensi srazik :P

ale ta fabca co tam uradovala no dovi dopo... ten koment ze Ježišíší... odpadol som :D

Obrázek uživatele Anonym

Zdravím chtěl bych se zeptat

Zdravím chtěl bych se zeptat kolik vám ukazuje otáčkoměr když jedete 130 na pětku?
Napište prosím vždy jaký máte rok výroby, motor a kolik kw.
Jedná se o jedničkovou octavii.
Díky za odpověď.

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na „Uložit změny“.

Čtěte také:

Přihlášení