zabiaku stim padanim me to vždy spadne pokud nás tu je 128online.pokud je nás mín tak ne ale jen při tomto čísle je to možné nebo je problem na mé straně IE?dík
Věrný Člen ŠkodaOctavia.cz...Škoda Octavia Combi 1.9TDI. Soft by Chipforum.cz
Napsal uživatel Zabiak dne Po, 29/03/2010 - 19:34.
Hele teď je tu 131a jede to. Já jsem si, už dlouho nevšiml, že by to padlo.
Dneska ráno to žuchlo protože jsem prováděl aktualizaci a další věci.
Ale teď to jede v poho. Ale stát se může. Ale hlavní je, že je to výjimečně a netrvá to dlouho. :-)
jj mě to taky jede ted v poho.rano my to spadlo ale to bylo tou aktualizací ne trvá to tak cca max 5min a potom zas dlouho v poho je to jen jednou za cas ale v poho neřesim to hlavně že se sem dostanu!!
Chlapi dneska dostal kámoš pokutu za xenonový výbojky,protože tam nemá motorky na naklápění a ostřikovače.Ty motorky budiž ae myslim si že ty ostřikovače jsou blbost,stejně ten proud není tak silnej aby uthnul nečistoty(bahno atd) a stejně světla mají bejt umztý než někam jedeme=)
Napsal uživatel vanous dne Út, 30/03/2010 - 19:08.
Čau s těma ostřikovačema je to pravda, protože pokud si koupis auto ma originální xenony už od výroby tak mají všechny ostřokovače světlometů. A taky, když jsem byl se školou na exkurzi v STK tak mám ten šefik vykládal, že xenony musí mít ostřikovače.
ja taky nemam odstrikovace a ani je nehodlam davat.třeba nektere octavie rs nemaj taky odstrikovace.a pokud budou mit nekdy keci na to že nemam odstrikovace reknu tak jsem to uz koupil a vic nevim to docela funguje tadle vymluva.a jinak ty xenony pomalu vypoustim z hlavy nejdriv jsem je chtel ale ted co jsem se bavil tak jdou potom jak slepice po flusu a stk taky voprus sice ja ji budu delat pres znameho ale stejne necham si tam ty co mám a nebo si koupim lepsi H4 z xenonefektem.
Napsal uživatel Hawker dne Út, 30/03/2010 - 19:03.
A už někdo dostal pokutu za xenony v Devil Eyesových světlech?
Já jen jestli je tam nechám nebo se budu policajtům vyhýbat obloukem než dodělám ty ostřiky.:o)
on to nejspíš udělá tak že z vrakáče veme jen ty ostřiky a nalepí je na nárazník,jen prostě aby tam jako byli,a když to nesežene tak zkusí nechat ty výbojky zapsat do TP,má tam někde nahoře známý,ale nevim jestli se mu to podaří
já to nejak neřešil a nepídil se potom jesly maj atest nebo nemaj atest mě se to líbílo že je čistě bílé světlo a že to nestojí moc peněz ta přestavba.ale pokud je to tak tak si je asi nedam jedině že bych je na STK vyndaval a dával obyč H4.taky možnost.ale jsem spokojenej zatim z těma osram H4 z xenon efektem teplota cca 4000kelvin.takže bílé světlo a to má atest.!
ty osram taky drží a jsou v poho.jedna vyšla na 200kč uvažoval jsem i nad těma philips xenon efekt ale dávat za jednu 500kč nejsem zas takovej blázen!!jinak ti věřim že jsou pecka když taky stojí raketu ale zas něco vydrží ne??a o tom to je.:o)
Napsal uživatel Zabiak dne Út, 30/03/2010 - 07:27.
Většinou právě moc ne. Měl jsem jednou Philips blue vision. Svítili parádně, a ve světle to dělalo takový modrý odraz, když byli vyplé světla a vypadalo to fakt dobře.
Jenže žárovky praskaly. Naštěstí jsem je měl z Globusu takže vždy reklamace a měl jsem novou.
Napsal uživatel Zabiak dne Út, 30/03/2010 - 11:37.
Vždy, tam to neřeší. Přijdeš na reklamace, že ti praskla a když je to do půl roku tak ti dají hned prachy, když je to déle tak reklamace a za měsíc ti dají prachy. :D
3x jsem je reklamoval.
Jednou vrátili peníze koupil jsem další, pak reklamace a vzal jsem si další. A pak další a vzal jsem si peníze.
:D Takže jsem je měl zadarmo půjčené defakto 3roky. :d
hrůůza zachvilku koupí i škodovku a VW a treba dostanou zálusk na Automobilku v ML.Boles. vše bude patřit šikmovokým.neumim si to představit a ani nechci.
Napsal uživatel libor.kratas dne So, 27/03/2010 - 20:28.
Sraz v Hranicich byl super a hlavně ty auta a ten přesun na naměsti :-D lidi nechapaly :-) Zabiaku mužu tady dat někde fotky ze srazu v Hranich udělal by jsi nějakou složku nebo něco kde by se davaly fotky ze srazu ? mimochodem pánove na srazu v Hranichi přijel i 1 člověk z Prahy opravdovi fanoušek škoda !
Napsal uživatel Zabiak dne Ne, 28/03/2010 - 11:59.
Ahoj, tak udělal jsem nové políčko na to jednoduché nahrávání fotek, do sekce Vaše články, takže tam můžeš udělat reportáž ze srázku a nahrát fotky. :-)
Napsal uživatel libor.kratas dne Ne, 28/03/2010 - 12:37.
Ahoj tak jsem tam dal par fotek jen kdyby slo udelat na hlavni fotku napis jak je napsany, jinak děkuji fotky a videa přibudou , a ješte aby jsi toho všimly všichny :D chci toho asi po tobě hodně co ? :-D
Napsal uživatel libor.kratas dne Ne, 28/03/2010 - 08:45.
No bylo nás tam 19 myslim :-) jedno pěkné auto za druhim, dodam fotky jak zabiak něco vymysly nějake album tady na strankach pro fotky ze srazu :-) jinak je to párada a ti lidi jak hltají a nechapu jak vidi tolik aut stejních v koloně ... :-D
Napsal uživatel Petr G. dne Ne, 28/03/2010 - 09:48.
Ja jen potvrzuji, že to bylo super. Sice trochu vázla organizace,ale náš vláček při přesunu z parkoviště na náměstí v Hranicích, byl velkolepý :-)
Pak sem hodím kratičké video a fotky.
Napsal uživatel Petriiiik dne Ne, 28/03/2010 - 07:52.
Ahoj, a kolik vás tam nakonec bylo?
O srazu v Hranicích jsem uvažoval - protože jsem tam byl na vojně a od té doby jsem tam nebyl! Ale nakonec mi to nevyšlo!
Asi to byla paráda, jestli vás tam bylo hodně?
:-)
ještě že mám octavii :o)))
ještě že mám octavii :o)))
Tak dneska bude rekord v
Tak dneska bude rekord v návštěvnosti.
Octavia Combi 1,9TDi.
Tak co dosáhneme 3litrů? Bylo
Tak co dosáhneme 3litrů? Bylo by to krásné, ale už jen 12 min tak to nestihneme.
Octavia Combi 1,9TDi.
http://www.aukro.cz/item97635
http://www.aukro.cz/item976351589_skoda_octavia_zadni_naraznik.html
http://www.sportovnivozy.cz/9804-skoda-octavia-rs
ten naraznik je vobludarium
ten naraznik je vobludarium fuj styl ufo!!nelíbí se mi ale vůbec
Používali by jste funkci
Používali by jste funkci soukromé zprávy? Přemýšlím, jestli to zde nainstalovat, jestli by to k něčemu bylo. Využili by jste to?
Octavia Combi 1,9TDi.
Jsem tu sice chvíli, ale já
Jsem tu sice chvíli, ale já jsem pro!
Proč ne? :-)
Petriiiikova 1,9 TDi
jj není to špatnej nápad
jj není to špatnej nápad využije se to!!!
Měl by si míň práce s mazáním
Měl by si míň práce s mazáním ,,závadných" komentářů :-)
Tak lidi jsou tu rozumný,
Tak lidi jsou tu rozumný, takže "závadné" komentáře si posílají mailem :D
Ještě jsem tu na nic nenarazil.
Tak jo zkusím to zprovoznit, až bude čas.
Proč ne? Některé moduly mohou zatěžovat server a pak to může padat. Ale tohle by snad mohlo být ok. :-)
Octavia Combi 1,9TDi.
zabiaku stim padanim me to
zabiaku stim padanim me to vždy spadne pokud nás tu je 128online.pokud je nás mín tak ne ale jen při tomto čísle je to možné nebo je problem na mé straně IE?dík
Hele teď je tu 131a jede to.
Hele teď je tu 131a jede to. Já jsem si, už dlouho nevšiml, že by to padlo.
Dneska ráno to žuchlo protože jsem prováděl aktualizaci a další věci.
Ale teď to jede v poho. Ale stát se může. Ale hlavní je, že je to výjimečně a netrvá to dlouho. :-)
Octavia Combi 1,9TDi.
jj mě to taky jede ted v
jj mě to taky jede ted v poho.rano my to spadlo ale to bylo tou aktualizací ne trvá to tak cca max 5min a potom zas dlouho v poho je to jen jednou za cas ale v poho neřesim to hlavně že se sem dostanu!!
ja si osobne myslim ze to
ja si osobne myslim ze to neni vubec spatny napad urcite by se to vyuzilo
zadní facelift svetla na
zadní facelift svetla na oktu
http://sz.aukro.cz/item970286929_prodam_zadni_svetla_skoda_octavia.html
Dneska proběhla aktualizace
Dneska proběhla aktualizace webu. Tak snad vše běží v pořádku.
Zabiakovo testovací profil :-)
http://www.novinky.cz/domaci/
http://www.novinky.cz/domaci/196036-dodelavana-xenonova-svetla-na-autech...
a to jsem o tom na chvilku
a to jsem o tom na chvilku uvažoval že bych si je tam dal! skoda necham si tam jen ty H4 z xenon efektem :o(
Chlapi dneska dostal kámoš
Chlapi dneska dostal kámoš pokutu za xenonový výbojky,protože tam nemá motorky na naklápění a ostřikovače.Ty motorky budiž ae myslim si že ty ostřikovače jsou blbost,stejně ten proud není tak silnej aby uthnul nečistoty(bahno atd) a stejně světla mají bejt umztý než někam jedeme=)
TDI
a kolik dostal?
a kolik dostal?
Čau s těma ostřikovačema je
Čau s těma ostřikovačema je to pravda, protože pokud si koupis auto ma originální xenony už od výroby tak mají všechny ostřokovače světlometů. A taky, když jsem byl se školou na exkurzi v STK tak mám ten šefik vykládal, že xenony musí mít ostřikovače.
ja taky nemam odstrikovace a
ja taky nemam odstrikovace a ani je nehodlam davat.třeba nektere octavie rs nemaj taky odstrikovace.a pokud budou mit nekdy keci na to že nemam odstrikovace reknu tak jsem to uz koupil a vic nevim to docela funguje tadle vymluva.a jinak ty xenony pomalu vypoustim z hlavy nejdriv jsem je chtel ale ted co jsem se bavil tak jdou potom jak slepice po flusu a stk taky voprus sice ja ji budu delat pres znameho ale stejne necham si tam ty co mám a nebo si koupim lepsi H4 z xenonefektem.
No to taky dostal kámoš taky
No to taky dostal kámoš taky neměl naklapěni, odstřikovače a taky čitou optiku :-) a měl to hned za 2000,-kč
www.tdidrapek.cz
A už někdo dostal pokutu za
A už někdo dostal pokutu za xenony v Devil Eyesových světlech?
Já jen jestli je tam nechám nebo se budu policajtům vyhýbat obloukem než dodělám ty ostřiky.:o)
Šerif Hawker O2 4x4 :o)
on to nejspíš udělá tak že z
on to nejspíš udělá tak že z vrakáče veme jen ty ostřiky a nalepí je na nárazník,jen prostě aby tam jako byli,a když to nesežene tak zkusí nechat ty výbojky zapsat do TP,má tam někde nahoře známý,ale nevim jestli se mu to podaří
TDI
No tak pokud to nedám
No tak pokud to nedám dohromady tak si je nalepím taky, ale raději bych aby byly funkční.jen nevím ještě přesně co k tomu potřebuju.
Šerif Hawker O2 4x4 :o)
Tak to jsem myslel, že
Tak to jsem myslel, že všichni víte. :-)
Octavia Combi 1,9TDi.
já to nejak neřešil a nepídil
já to nejak neřešil a nepídil se potom jesly maj atest nebo nemaj atest mě se to líbílo že je čistě bílé světlo a že to nestojí moc peněz ta přestavba.ale pokud je to tak tak si je asi nedam jedině že bych je na STK vyndaval a dával obyč H4.taky možnost.ale jsem spokojenej zatim z těma osram H4 z xenon efektem teplota cca 4000kelvin.takže bílé světlo a to má atest.!
Já mám Philips Extreme power.
Já mám Philips Extreme power. Svítí v pohodě sice jsem čekal větší šlágr, ale zase jsou kvalitní a celkem zatím drží a nepraskají.
Octavia Combi 1,9TDi.
ty osram taky drží a jsou v
ty osram taky drží a jsou v poho.jedna vyšla na 200kč uvažoval jsem i nad těma philips xenon efekt ale dávat za jednu 500kč nejsem zas takovej blázen!!jinak ti věřim že jsou pecka když taky stojí raketu ale zas něco vydrží ne??a o tom to je.:o)
Většinou právě moc ne. Měl
Většinou právě moc ne. Měl jsem jednou Philips blue vision. Svítili parádně, a ve světle to dělalo takový modrý odraz, když byli vyplé světla a vypadalo to fakt dobře.
Jenže žárovky praskaly. Naštěstí jsem je měl z Globusu takže vždy reklamace a měl jsem novou.
Octavia Combi 1,9TDi.
já mam;ty osram taky z globu
já mam;ty osram taky z globu a to ti tu reklamaci vzdy uznaly??jak jsi to dělal??
Vždy, tam to neřeší. Přijdeš
Vždy, tam to neřeší. Přijdeš na reklamace, že ti praskla a když je to do půl roku tak ti dají hned prachy, když je to déle tak reklamace a za měsíc ti dají prachy. :D
3x jsem je reklamoval.
Jednou vrátili peníze koupil jsem další, pak reklamace a vzal jsem si další. A pak další a vzal jsem si peníze.
:D Takže jsem je měl zadarmo půjčené defakto 3roky. :d
Octavia Combi 1,9TDi.
ale musíš mít paragon a já
ale musíš mít paragon a já vůl ho zahodil no nekopl bys mě vola :o(
mohl jsem si je vyměnit když by praskly.škoda
To je chyba. Já si ho vždy
To je chyba. Já si ho vždy schovám mezi náhradní žárovky.
Octavia Combi 1,9TDi.
taky od teď budu.!!
taky od teď budu.!!
Před chvílí o tom mluvili na
Před chvílí o tom mluvili na Primě ve zprávách.
http://www.sauto.cz/detail-in
http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/skoda/octavia/7912762
Konec světa se blíží:
Konec světa se blíží: http://www.novinky.cz/ekonomika/196017-cinane-kupuji-automobilku-volvo.html
jednou z nás budou pouze otroci.
Octavia Combi 1,9TDi.
hrůůza zachvilku koupí i
hrůůza zachvilku koupí i škodovku a VW a treba dostanou zálusk na Automobilku v ML.Boles. vše bude patřit šikmovokým.neumim si to představit a ani nechci.
Sraz v Hranicich byl super a
Sraz v Hranicich byl super a hlavně ty auta a ten přesun na naměsti :-D lidi nechapaly :-) Zabiaku mužu tady dat někde fotky ze srazu v Hranich udělal by jsi nějakou složku nebo něco kde by se davaly fotky ze srazu ? mimochodem pánove na srazu v Hranichi přijel i 1 člověk z Prahy opravdovi fanoušek škoda !
www.tdidrapek.cz
Ahoj, tak udělal jsem nové
Ahoj, tak udělal jsem nové políčko na to jednoduché nahrávání fotek, do sekce Vaše články, takže tam můžeš udělat reportáž ze srázku a nahrát fotky. :-)
http://skodaoctavia.cz/node/add/blog
Octavia Combi 1,9TDi.
Ahoj tak jsem tam dal par
Ahoj tak jsem tam dal par fotek jen kdyby slo udelat na hlavni fotku napis jak je napsany, jinak děkuji fotky a videa přibudou , a ješte aby jsi toho všimly všichny :D chci toho asi po tobě hodně co ? :-D
www.tdidrapek.cz
Nerozumím jak to myslíš s tím
Nerozumím jak to myslíš s tím nápisem na hlavní fotku?
Jinak dal jsem to na hlavní stranu, aby to všici viděli.
Octavia Combi 1,9TDi.
Fotky super,počasí super auta
Fotky super,počasí super auta taky určo i lidi snad příště
No bylo nás tam 19 myslim :-)
No bylo nás tam 19 myslim :-) jedno pěkné auto za druhim, dodam fotky jak zabiak něco vymysly nějake album tady na strankach pro fotky ze srazu :-) jinak je to párada a ti lidi jak hltají a nechapu jak vidi tolik aut stejních v koloně ... :-D
www.tdidrapek.cz
to ti věřím museli s toho být
to ti věřím museli s toho být paf.....Něco podobného mě taky napadlo někde se sejít a jet za sebou z místa na místo,třeba i po dálnici a delší trasu
To teda byly z toho paf :-D
To teda byly z toho paf :-D už jenom jak viděli jak jsme všichny staly na parkovišty :-D jeli jsme z obchodniho centra na naměstí v Hranicihc jenom, jinak 29-30.5.2010 sraz v Malenovicich jinak tady odkaz http://forum.skodahome.cz/index.php?/topic/86693-5-sraz-ostravska-29-305...
www.tdidrapek.cz
Ja jen potvrzuji, že to bylo
Ja jen potvrzuji, že to bylo super. Sice trochu vázla organizace,ale náš vláček při přesunu z parkoviště na náměstí v Hranicích, byl velkolepý :-)
Pak sem hodím kratičké video a fotky.
Ahoj, a kolik vás tam nakonec
Ahoj, a kolik vás tam nakonec bylo?
O srazu v Hranicích jsem uvažoval - protože jsem tam byl na vojně a od té doby jsem tam nebyl! Ale nakonec mi to nevyšlo!
Asi to byla paráda, jestli vás tam bylo hodně?
:-)
Petriiiikova 1,9 TDi