Hospoda: Obecná diskuze - CHAT

Hospoda.jpg

Dejte si tu jedno s námi. Pokec...

Obrázek uživatele RSTOM

TUNING EXTREME SHOW

TUNING EXTREME SHOW PŘÍBRAM

Kdo se zucastni???

http://extreme-show.tuning-sport.cz/

Obrázek uživatele vanous

http://www.obautodily.cz/

http://www.obautodily.cz/ jsou tam docela dobry věci za slušný ceny

Obrázek uživatele Zabiak

jj známe, podívej se do

jj známe, podívej se do katalogu stránek, tam je více odkazů na dobré shopy. Snažil jsem se shromáždit co nejvíce, užitečných.

Octavia Combi 1,9TDi.

Obrázek uživatele Mates

my víme docela často tu

my víme docela často tu nahazujem ten link. je to už stará zaležitost ten web taky z něho nakupuju.ale jinak dík za info :o)

Věrný Člen ŠkodaOctavia.cz...Škoda Octavia Combi 1.9TDI. Soft by Chipforum.cz

Obrázek uživatele vanous

tak to jsem nevěděl :-D

tak to jsem nevěděl :-D

Obrázek uživatele Mates

nic se neděje nikdo ti hlavu

nic se neděje nikdo ti hlavu neutrhne :o) tady se nikomu nenadavá kůli tomu že něco napíše co už známe a víme :o)

Obrázek uživatele Mates

vůbec se mi nelíbí nejsem

vůbec se mi nelíbí nejsem zastánce tuningových zadních lamp zatim jsem neviděl žadné vzhledově pěkné samej ufo styl origo lampy z faceliftu jsou pro mě lepší volba než toto.

Obrázek uživatele Vosa

moje slova,ale dělají

moje slova,ale dělají ještěstyl face ae jsou celý bílý a nebo kouřový,to už jsem viděl i tady na českej tuningovej sceně a myslim že nekdo tady z webu má ty bílý

TDI

Obrázek uživatele Mates

jj vyděl jsem je ty bílé ale

jj vyděl jsem je ty bílé ale nějak me taky nezaujaly třeba na černé to může vypadat dobře ale na stříbrné to vypada takový jako (nevýrazný).klasika je klasika a té se nic nevyrovná!!

Obrázek uživatele Mates

mám otazečku jdou na

mám otazečku jdou na 14plecháče dát 16 poklice?? ja našel na webu Golfa a ten je tam má teda aspon to píše. jak to tam přidělal nevíte nahodou spůsob jak dát větší poklice na menší plecháč?pokud jo tak bych si dal na příští zimu černé 18 poklice na 15 plech. :o)
tady oňen golf
http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=52&t=142663
nejde mi to do palice jak to udělal a kuli odpovědi se registrovat nebudu

Obrázek uživatele Vosa

tak to nemůžu sloužit,jedině

tak to nemůžu sloužit,jedině by to měl nejak za ráfek,ale to je dost nepravděpodobný,ale viděl jsem v německu na benzínce že tam měli poklice s posunovatelnýma těma zobačkama v zadu na uchycení ke kolu,a myslim že tam bylo 14-15 palců nebo 14-16 palců,ale nevim jak to dlouho vydrží na autě =D podle mě to moc kvalitní nebude

TDI

Obrázek uživatele Mates

ale pěkný efekt jak udělat ze

ale pěkný efekt jak udělat ze 14-16 a udělá to fakt parádu blbá poklice :o)

Obrázek uživatele Vosa

právě, víš co kus plastu za

právě, víš co kus plastu za pár korun a na menším autě to uděla parádu dost velkou,myslim že by to slušelo i fabii takovýhle "šoupací" poklice =)

TDI

Obrázek uživatele Mates

jj prolítnu net a zjistim víc

jj prolítnu net a zjistim víc informací o těch poklicích jestly se daj dostat i u nás taky bych je bral

Obrázek uživatele Vosa

já fakt viděl jen tamty a to

já fakt viděl jen tamty a to ještě v německu,byla by to bomba,hned bych koupil 18" kdyby to šlo =)

TDI

Obrázek uživatele Mates

tak jsem se tam zaregistroval

tak jsem se tam zaregistroval a napsal mu jak to tam uchytil.už jsem o tom taky uvažoval že bych na 15plech. dal 18poklice to by byla šleha takhle zmátnout lidičky kolem a myslet že mám 18 alu. :o)

Obrázek uživatele Vosa

ok tak uvidíme co napíše

ok tak uvidíme co napíše

TDI

Obrázek uživatele Mates

16POKLICE NA 14PLECHÁČ:tak mi

16POKLICE NA 14PLECHÁČ:tak mi už napsal prý šroubkama do disku plecháče tak jsem mu psal at mi posle foto že me zajíma jak to šroubkama upevnil!

Obrázek uživatele Vosa

já jsem asi blbej ale tohle

já jsem asi blbej ale tohle jsem fakt nepobral =Dšrobek do disku??co to je?to myslí jako šroub kterým přišroubováš normálně kola??

TDI

Obrázek uživatele Mates

16POKLICE NA 14PLECHÁČ:tady

16POKLICE NA 14PLECHÁČ:tady máš odkaz na náš rozhovoz zkr ty poklice
http://www.vw-club.cz/ucp.php?i=pm&mode=view&f=0&p=1180038

Obrázek uživatele martased

musis byt registrovany

musis byt registrovany

Obrázek uživatele Mates

kvuli tomu jsem se

kvuli tomu jsem se zaregistroval.měl by normalně naskočit na stranku kde je rozhovor a já tam měl bejt autom.přihlašen
pokud ne napiš te a ja pošlu hesla atd

nejede to chce to registraci

nejede to chce to registraci

Obrázek uživatele Mates

takže nick:M-Coky

takže nick:M-Coky
heslo:720534953

je to v soukromých zpravach nahože u přihlášení

diky :)

diky :)

Obrázek uživatele Mates

tak jak našly rádcové našly?

tak jak našly rádcové našly?

Obrázek uživatele Vosa

našly ale pořád nechápu co je

našly ale pořád nechápu co je ten šroub do disku

TDI

Obrázek uživatele Mates

16POKLICE NA 14DISK:Takže

16POKLICE NA 14DISK:Takže jednoduše:koupíš šroubky asi malé. poklici poupravíš zdřejmě odštípes ty zobáčky a sundáš ten kovovej kroužek z vnitřní strany aby jsi měl jen čistou placatou poklici pak jak si jí našteluješ jak ji chceš mít na disku.potom zdřejmě vrtačkou navrtáš dirky do toho plechového disku ale nejprve si musíš vyvrtat dirky i v té poklici asi to vyvrtáš při jednom (někdo ti jí přidrží a ty jí provrtáš zároveň z diskem) potom ty 2 díry na poklici a disku slícuješ k sobě a našroubuješ šroubek asi malej aby v tom disku nevadil při provozu.a tak to uděláš dokud ta poklice nebude držet cca 4šroubky na 1poklici.

tak jsem to teda pochopil z jeho odpovědi já.

Obrázek uživatele Vosa

tak to jo potom

tak to jo potom

TDI

Obrázek uživatele Mates

PŘÍSPĚVKY DO DISKUZE:lidičky

PŘÍSPĚVKY DO DISKUZE:lidičky blbne mi to nebo neblbne píšete neco do diskuzí?já jen že poslední příspěvek mám před 1hodin a 30minut.je to normál nebo je problém na mé straně z webem?dík za odpověď

ja to mam taky tak

ja to mam taky tak

Obrázek uživatele Vosa

nikdo nepíše =D hele mates

nikdo nepíše =D hele mates koukni na tohle,ten přední nárazník je hnusnej,ale celkově to není špatný http://www.sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/skoda/octavia/7896572

TDI

Obrázek uživatele Mates

ten narazník je humus to máš

ten narazník je humus to máš pravdu ale jinak je to BOMBA SUPROVĚ UDĚLANÝ INTERIER!!!fakt jo do tý bych šel ani bych neváhal a ještě je to TDI.pokud mužes ber ji všema 20.

Obrázek uživatele Vosa

jsem ale koukal na tu

jsem ale koukal na tu barvu,myslim že takhle by mě už nikdo novej járazník nenalakoval

TDI

Obrázek uživatele Mates

se dohodni s tim kdo to

se dohodni s tim kdo to nechal dělat třeba zná toho kdo mu to dělal a nebyl by problém pro něj ti ho dohodit a nastříkat jinej.ale docela by mě zajímalo jakou barvu má v TP :o)

Obrázek uživatele Vosa

podle mě tam má vínová,nebo

podle mě tam má vínová,nebo vínová + měnavý efekt,ti tam napíšou dneska docela zajímavý věci třeba "motiv doba ledová" =D akorát je mi divný že tam má 7 litrů spotřebu,to 81 KW nežere,to jí musíš fakt šlapat na krk

TDI

Obrázek uživatele Mates

třeba šlape na krk chce se to

třeba šlape na krk chce se to v ní projet vzít si třeba tátu nebo kdo tomu rozumí a má třeba VAG a skontroluje ti jí a řekne JO NE a ty uvidíš vezmeš nebo nevezmeš.ale já bych byl osobně pro podle uprav na autě to měl fanda do tuningu kterej o tuningu něco asi ví a rozumí mu.a prasečiny by tam nedělal spíš kvalitní práci. ale jak řikám chce to viděl na vlastní oči.

Obrázek uživatele Vosa

jasný,auto který si budu

jasný,auto který si budu chtít koupit si projedu a okouknu co pujde,když se nedostanu ke zdviži,a kdyyž bude zdviž tak bude upe nejlepší,já vag nemám,ae znam lidi co k tomu mají přístup a hlavně si u auta zkontroluju jetsli není stočený tachometr

TDI

Obrázek uživatele Mates

přesně hlavně ty KM jsou dnes

přesně hlavně ty KM jsou dnes hrůza každej pepa to stáčí na potkání a ještě se tim chlubí všude možně!! hrůza :o(

Obrázek uživatele Vosa

ten program se dá stahnout na

ten program se dá stahnout na netu zadarmo a koupíš si jen kabel,nebo jsem viděl jak to někdo prodáva jako komplet asi za 700 Kč,pak támhle stočíš 10 000,tamhle zas třeba 20 000 km a tak dál,od každýho si řekneš dvě stovky a máš výdělek. Ae neříkam že ten program funguje jenom na stačený,umí pamět závad,vymazání paměti závad,myslim že i překodování klíču a tak

TDI

Obrázek uživatele Mates

LEŠTÍCÍ PASTA NA ALU KOLA:Mám

LEŠTÍCÍ PASTA NA ALU KOLA:Mám otázku prej je náká spešl leštící pasta na alu kola která vysleští jemné škrábance a vyčistí to co nejde umejt.ale k věci:nešla by ta pasta zaměnit za tempo??nepoškodí to lak disků když to udělam tempem?skoušel to někdo tim leštit?dík za rady a tipy.

Obrázek uživatele Mates

Klucí poradíte? dnes je pěkně

Klucí poradíte? dnes je pěkně chtěl bych na to vrhnout ať na léto jsou pěkné ale nevím jestly to tim tempem akorat neskur.... proto se nejdřív ptám vás.

Obrázek uživatele KAREL BART

Poradí mě tu někdo kde bych

Poradí mě tu někdo kde bych sehnal pěknou hlavu řadičky do moji octavky jako to na vašich stránkách vyfotil a popsal jeden z vašich členů.
Díky za odpověď KAREL

Obrázek uživatele Mates

skus aukro nebo třeba nákej

skus aukro nebo třeba nákej internetovej obchod hodim ti sem par linků
www.obautodily.cz
www.kopacek.cz
www.autodoplnky.cz
http://skoda-tuning.cz/?
http://www.milotec.net/
http://www.opticar.cz/

kdyby nestačily napiš třeba email a pošlu ti jich víc

Obrázek uživatele Zabiak

Benzín už je o pět korun

Benzín už je o pět korun dražší než před rokem

České motoristy čeká po lednovém zdražení pohonných hmot kvůli růstu spotřební daně další nepříjemná zpráva. Ceny benzínu i nafty,...

Octavia Combi 1,9TDi.

Obrázek uživatele Mates

Benzin:to mě povídej o ceně

Benzin:to mě povídej o ceně úplná hrůza a to jsem si tenhle měsíc chtěl natankovat plnou Schell V-Power ale pokud bude stát 50kč za 1litr kašlu na něj.

Obrázek uživatele Petr G.

http://www.autoweb.cz/autoweb

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na „Uložit změny“.

Čtěte také:

Přihlášení